Αιθέρια λευκή Νουγκατίνα: Η απόλυτη αρμονία απαλότητας και γεύσης- μία απαλή λευκή κρέμα σε τραγανή στρώση νουγκατίνας και γαρνιρισμένη με λεπτά φύλλα αλατισμένης λευκής σοκολάτας

Πανδαισία μαύρης σοκολάτας. Σοκολάτα με 66% κακάο σε 4 διαφορετικές υφές από αφράτα brownies σοκολάτας, μούς σοκολάτας , ελαφριά σαντιγύ σοκολάτας-γαρνιρισμένα με ένα τραγανό σοκολατένιο φύλλο και πασπαλισμένα με πούδρα κακάο

Σφαίρα σοκολάτας γάλακτος. Τραγανή επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος με καβουρδισμένα αμύγδαλα ,ανάλαφρη κρέμα με 100% βανίλια Μαδαγασκάρης,στρώση από κέικ βανίλιας,γαρνιρισμένα με τραγανό φύλλο νουγκατίνας φουντουκιού που λιώνει στο στόμα

Mακαρόν με φρέσκα σμέουρα και ανάλαφρη κρέμα μπαβαρουάζ βανίλιας Μαδαγασκάρης

Παραδοσιακός μπαμπάς : σιροπιασμένος με ρούμι (Trois Rivières ή Clément) αρωματισμένο με βανίλια και ξύσμα εσπεριδοειδών , με ​​πουρέ κρέμα φρέσκου ανανά και ελαφριά κρεμώδη σαντιγύ. Tο πρώτο μπριός που στην συνέχεια ονομάστηκε μπαμπάς -σιροπιάστηκε από τον Βασιλιά Στανισλάς της Πολωνίας για πρώτη φορά τον 18 αιώνα – με κρασί της Μάλαγα, για να το κάνει πιο μαλακό και ζουμερό .

Tarte Tatin με παπαρουνόσπορο : Η πασίγνωστη τάρτα με καραμελωμένα μήλα , με την παραδοσιακή τεχνική από τις αδερφές Tatins, streusel (τύπος crumble) με παπαρουνόσπορο και ψημένη κρέμα αμυγδάλου. H τάρτα Tatin δημιουργήθηκε κατά λάθος στο Hôtel Tatin στο Lamotte-Beuvron 169 χλμ. νότια του Παρισιού, τη δεκαετία του 1880.

Choux Μανταρινιού : Choux ζαχαροπλαστικής, κρέμα μανταρίνι, φρέσκο φιλέτο απο Χιώτικα μυρωδάτα μανταρίνια και καραμελωμένη φλούδα μανταρινιού, διακοσμημένα με ελαφριά κρεμώδη σαντιγύ μανταρίνι. Μια πρόταση αρωμάτων και γεύσης του αυθεντικού Χιώτικου μανταρινιού – σε ένα γλυκό πρόκληση !

Bitterness Pleasure : Αφράτη ντακουάζ με τραγανά φουντούκια και πραλίνα φουντουκιού, λεπτή στρώση σοκολατένιας κρέμας φρέσκου περγαμόντου , ανάμεσα σε λεπτεπίλεπτα φύλλα σοκολάτας από 66% κακάο – διακοσμημένα με ανάλαφρη σαντιγύ σοκολάτας και καραμελωμένο ξύσμα περγαμόντου. Για τους πραγματικούς λάτρεις της bitter σοκολάτας σε ένα παιχνίδι γεύσεων και απόλυτα ισορροπημένου συνδυασμού – πικρού και άγλυκου – με το μοναδικό άρωμα του περγαμόντου !

Kyoto : Αφράτη ντακουάζ από ταχίνι καβουρδισμένο σε ξυλόφουρνο, σε συνδυασμό με κρέμα λεμονιού από φρέσκο χυμό λεμόνι , ξύσμα λεμονιού και καραμελωμένη φλούδα λεμονιού

Macaron Μεγάλο με Κρέμα Βανίλια και Framboise : Mακαρόν με φρέσκα σμέουρα και ανάλαφρη κρέμα μπαβαρουάζ βανίλιας Μαδαγασκάρης

From Aegina to Ceylon : Βάση από κέικ daquoise φυστικιού με κρέμα από γνήσια κανέλα Κεϋλάνης, καβουρδισμένα φυστίκια Αιγίνης και κρέμα ζαχαροπλαστικής με κομμάτια σιγοψημένου μήλου

Lemon Cheese Cake : Τραγανή βάση cheesecake , λεπτή στρώση από κέικ φρέσκου λεμονιού ,κρέμα cheese cake,ανάλαφρη μούς cheese cake , αρωματικό γλάσο φρέσκου λεμονιού και λεπτά φύλλα αλατισμένης λευκής σοκολάτας.

Tarte κόκκινων φρούτων εποχής : Τάρτα με ανάλαφρη κρέμα μπαβαρουάζ βανίλιας Μαδαγασκάρης και φρέσκες φράουλες η φρέσκα σμέουρα – ανάλογα με την εποχή

Baba au rhum : Μπαμπάς σιροπιασμένος με φρέσκο ​​χυμό ροδιού, τσίπουρο, μαύρο πιπέρι και ελαφριά κρεμώδη κρέμα σανιτγύ με φρέσκο ​​ρόδι

Tarte Oriental : Τάρτα με ganache καφέ, σιροπιασμένο μπισκότο με καφέ και κάρδαμο μπισκότο, κρέμα σαντιγί καφέ. Η μεταφορά του αραβικού καφέ σε ένα ένα γλυκό στο οποίο βρίσκουμε τη δύναμη του καφέ και ελαφριές νότες από τριμμένο κάρδαμο.

Saturne : Τραγανό και αφράτο Sable Breton – ο τέλειος συνδυασμός φράουλας, μπανάνας και λεμονιού, με ευάερο μους λεμονιού, αφράτο μπισκοτο λεμονιου και ολόκληρες φράουλες 

Quarra Dacquoise : Aπό φρέσκο φουντούκι, μπανάνα και φρούτα του πάθους, σαντιγύ σοκολάτας γάλακτος και τζίντζερ κονφί Fresh hazelnut, banana, passion fruit, milk chocolate chantilly and ginger confit

Paris Brest : Το Bon bon fait maison παρουσιάζει μία αρμονία γεύσεων, τραγανό chou ζαχαροπλαστικής και θρυμματισμένα φουντούκια -συγκρούονται με την κρεμώδη υφή της ανάλαφρης κρέμας πραλίνας φουντουκιού.

Forastero σοκολατένια βελούδινη μούς σοκολάτας 66% κακάο από φρέσκο χυμό άγριων σμέουρων, βάση από μπισκότο μπράουνις, φρέσκα σμέουρα, αεράτη σαντιγύ σοκολάτας-σμέουρων , τραγανό σοκολατένιο φύλλο όλα πασπαλισμένα με πούδρα σμέουρου

Macaron σοκολάτας, με ganache σοκολάτας 66% κακάο

Macaron Framboise : Μακαρόν με γκανάς άσπρης σοκολάτας και χυμό από φρέσκα σμέουρα

Μακαρόν Γιασεμί με γκανάς άσπρης σοκολάτας και με πράσινο τσάι γιασεμί Chung Hao